Organisation

Aarhus Økologiske Fødevarefællesskab består af menige medlemmer, arbejdsgrupper (som alle medlemmer kan engagere sig i), samt en bestyrelse.

De syv medlemmer i bestyrelsen vælges på foreningens generalforsamling og indgår på lige fod med de øvrige medlemmer i fødevarefællesskabet. Fødevarefællesskabet er ikke hierarkisk, men har en flad struktur, og beslutninger træffes ved konsensus. Tanken med organisationen er ikke, at jo højere man kommer op, jo mere ansvar får man. Den afgørende faktor er ikke ansvar, men i hvor høj grad man forpligter sig til at deltage i udviklingen og driften af fødefællesskabet. Ved at deltage i en arbejdsgruppe og eventuelt også i det koordinerende fællesmøde hver måned påtager man sig altså ikke mere ansvar, men snarere forpligtiger man sig til at bruge mere tid på at holde fødevarefællesskabet på ret køl.

Medlemmer i bestyrelsen

Post Navn Telefon E-mail
Forkvinde Amalie G. Staggemeier 22 45 41 49 amaliestaggemeier [a) hotmail.com
Formand Reynir Björnsson 71 79 49 44 reynirr [a) gmail.com
Kasserer Kirstine Skaarup-Lykkegaard  23 70 86 62  kirstinelykkegaard [a) gmail.com
Kasserer Sara Ehrhorn 41 10 89 08 sara.ehrhorn [a) gmail.com
Bestyrelsesmedlem Mette Sofie G. Staggemeier 60 16 89 20 msguldbaek [a) gmail.com

Øvrige centrale ansvarspersoner

Post Navn Telefon E-mail
Bestyrelsessuppleant Linea Sandgren 30 29 84 95 lineasandgren3 [a) gmail.com
Revisor Anna Kirkeby 26 36 55 87 ahmkirkeby [a) gmail.com
Revisorsuppleant Dennis Hensel 23 96 77 28 dennis_hensel [a) hotmail.com
Webansvarlig Thomas Titanium 26 28 29 81 huulbaek [a) gmail.com

Referater fra generalforsamlinger:

Medlemmer kan tilgå disse her.